понеделник, октомври 25, 2004

Title... тцък.

Взех си практическият изпит към CCNP 6. т.е. дадоха ми го :) 1/3 аз написах; 1/3 от ciricullum-a преписах, а 3-тата третинка - Ицо си ги беше разписал всичките команди и тъй като бързаше за работа ми ги даде да ги наблъскаме в рутерите и то взе, че стана всичко... абе не съм доволен. Нищо не разбрах от този тест.
Свърши и OpenFest 2004 . Най-интересна беше темата на Васил Колев за HA. От вторият ден нищо не видях защото спах като вол :(


четвъртък, октомври 21, 2004

Public Proxy Servers

Public Proxy Servers Блях ма интереснооооооооо
Ето това е то да ползваш FireFox + Stumle Upon plug-in :)

Нощна смяна ...

и ме мързи ... и не уча ... и се дразня ...
Днес нова OS са инсталирали колегите .Тоя път ХР... забравяме за RDesktop вече ... или трябва да се мисли за някакъв доп. терминал сървър или някаква подобна гадост.
Да не говорим, че като дойдох качени масса различни файлове на СМАСС сървъра и доста модеми имаше умряли на init(d) ... шибана работа .. и никой нищо незнае никъде нищо не е написано. Баси хората ... почна нещо много да се сговня работата - всеки прави нещо и на другите не казва. Ако питаш нещо Щерьо ще ти каже: цял ден върших една камара неща и нямах време нищо да напиша. дрън-дрън . Баси работата .. 8 човека сме, а team не можем да сглобим... чудно ми е как ще се работи така.
А да ... Иво се оказа NOC Manager, друг е въпроса, че NOC няма и ние не принадлежим към него !!! Абе шибинг работа дето вика Боян

сряда, октомври 20, 2004

The first blog

Ами това е ... вместо да уча за CCNP-то тъй като съм изостанал със текущите изпити аз се занимавам с регистрацията в www.blogger.com... ама нека ми е честита де :)